Carolien de Groot

Carolien de Groot is in 1970 geboren in Bakel, een klein dorpje in Brabant. Ze groeide als oudste op in een gezin van vier kinderen. Als puber was ze altijd bezig met haar uiterlijk: haar make-up en haardracht trokken de aandacht vanwege de zichtbare bezieling die eraan geschonken was. Ze verzamelde veel magazines en boeken over uiterlijke verzorging om meer kennis te vergaren. Leco Zadelhof was haar grote idool.

Ondanks dat ze een hele andere richting op ging qua studie, heeft Carolien naast haar studie en werk, nog opleidingen en cursussen gevolgd met betrekking tot schoonheidsverzorging. Zo volgde ze onder andere bij Opleidingsinstituut Thomas in Eindhoven de opleiding Schoonheidsspecialiste, Manicure en Visagie. Op dit moment werkt ze parttime als secretaresse en parttime voor zichzelf als schoonheidsspecialiste in Den Bosch.

Carolien volgt op de voet de laatste trends en ontwikkelingen op beautygebied. Deze kennis wil ze graag met de buitenwereld delen en daarom zal Carolien regelmatig onze site van interessante blogs voorzien.

Ben jij benieuwd wat de laatste mode en rage is in beautyland? Dat lees je hier bij Vitaa.

Blog artikelen

Mindful Eten: Wat is Het en Hoe Doe Je Het?

Mindful eten, de sleutel tot een gezondere relatie met voedsel. Leer stap voor stap hoe bewust eten emotioneel eetgedrag vermindert en leidt tot blijvend gewichtsverlies. Met praktische tips en wetenschappelijke onderbouwing.

Lees meer

De oorsprong van nootropica: een blik op traditionele geneeskunde

Van eeuwenoude kruiden tot moderne 'smart drugs': duik in de boeiende geschiedenis van noötropica en ontdek hoe deze stoffen onze hersenen kunnen boosten. Leer over pionierswerk, doorbraken en de nieuwste innovaties.

Lees meer

12 Tips voor een Betere Nachtrust: Slaap als een Baby met deze Eenvoudige Stappen

Een verkwikkende nachtrust is de sleutel tot een energieke dag. Ontdek 12 praktische tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Van slimme gewoontes tot de ideale slaapomgeving - we dekken het allemaal!

Lees meer

Hoe Noötropica je kunnen helpen een betere gamer te worden

Noötropica: de geheime wapens van topsporters en gamers. Ontdek welke 'smart drugs' jouw brein een boost geven voor betere prestaties. Lees alles over de voor- en nadelen, en hoe je ze veilig gebruikt.

Lees meer

Wim Hof Methode

De Wim Hof methode daagt je uit om je grenzen te verleggen. Ademhaling, kou en mindset staan centraal in deze fascinerende aanpak. Ontdek hoe 'The Iceman' inspiratie biedt voor persoonlijke groei en prestaties.

Lees meer

Zonnebrand: chemisch of natuurlijk?

Natuurlijke zonnebrand: de verborgen beschermers voor je huid. Van plantaardige oliën tot minerale filters, ontdek hoe je veilig van de zon kunt genieten. Verdiep je in de wereld van natuurlijke zonbescherming!

Lees meer