logo vitaa bio en natuur webshop
webshop keurmerk
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17:30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit producten
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17:30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit producten
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer je bestelt voor 17:30 uur.
Loading…

CBD olie ervaringen

Veel klanten melden regelmatig via chat en e-mail dat ze een positieve ervaring hebben gehad met een product of dienst. Daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor!

Helaas kunnen we geen productinformatie op onze website plaatsen. Dit komt omdat het in strijd is met artikel 1(1b) en artikel 84 van de Geneesmiddelenwet. We begrijpen het belang van productrecensies het beste en denken er diep over na. De meeste van onze producten zijn geclassificeerd als nieuw of als levensmiddelenadditieven. Hierop kunnen geen medische claims worden gemaakt, waardoor de relevante informatie beperkt is of er geen klantinformatie op onze website staat.

Gelukkig is er veel informatie op internet te vinden en kun je direct met ze praten via livechat of e-mail.

We stellen het op prijs als u uw ervaring met ons of anderen blijft delen!

Ervaringen formulier
Renske Louri Van Hassel Gepubliceerd op: 11-02-2024
Snelle en goede service Snelle en goede service , en een heel lief en attent hand geschreven kaartje van de eigenaresse .
Stienstra Gepubliceerd op: 23-11-2023
Van bestel tot levering probleemloos… Van bestel tot levering probleemloos verlopen.
Tim Gepubliceerd op: 4-05-2023
Makkelijk te bestellen en snel… Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.
W Voets Gepubliceerd op: 6-04-2023
Alles was zoals het hoort te zijn. Alles was zoals het hoort te zijn.
Annamaria Merza Gepubliceerd op: 9-02-2023
Zeer goede service Keurig afhandeling van bestellingen
Maarten van Oostenbrugge Gepubliceerd op: 23-01-2023
Vanwege mijn chronische hoest advies gevraagd. Vanwege mijn lichamelijke euvel (chronische hoest) advies gevraag over de beste middelen daarvoor. Binnen een uur een uitgebreide mail ontvangen met het gerichte advies voor 2 middelen. Natuurlijk was er ook een indekstrofe over het medisch advies gesteld. Direct besteld en snel geleverd met een geschreven persoonlijke beterschapsboodschap.
Marcel Gepubliceerd op: 23-01-2023
Excellent informatie en snelle service Excellent informatie en snelle service
Snoeks Gepubliceerd op: 13-01-2023
Informatieve en klantvriendelijke website Goede informatie en een klantvriendelijke en sympathieke reactie bij vragen
Liesbeth Gepubliceerd op: 16-12-2022
Prima snelle levering ,met een aardig… Prima snelle levering ,met een aardig hulpvaardig briefje er bij
Godelieve Geeraerts Gepubliceerd op: 17-11-2022
Alles perfect Alles perfect
Ververda-Kamin Gepubliceerd op: 3-11-2022
Zeer vriendelijk geholpen naar dat ik… Zeer vriendelijk geholpen naar dat ik een mail gestuurd had.Ik ben zeer tevreden
Dhr. J de Graaf Gepubliceerd op: 29-09-2022
Toppie Toppie! Snelle levering.
Claire Gepubliceerd op: 12-08-2022
Heel tevreden Hele snelle levering naar België, 1 dag! Mooi gepersonaliseerd kaartje erbij, ik voel me speciaal :) Wel al 3 dagen aan het wachten op een antwoord op mijn vraag, dat is een sterretje minder. Het product, daar kan ik nog niet veel over zeggen, maar ik geloof er in :) Thx!
Yves Gepubliceerd op: 16-07-2022
Zeer tevreden over het aanbod en de… Zeer tevreden over het aanbod en de prijs Goede service Bedankt
Hans Meijers Gepubliceerd op: 14-06-2022
Bestelling gedaan en het product is… Bestelling gedaan en het product is meteen verzonden.
Wim Van Loon Gepubliceerd op: 10-06-2022
Bestelling De aflevering was wat vertraagd, maar dat kwam door PostNL Verder zoals het hoort met een leuk handgeschreven kaartje wat het allemaal wat persoonlijker maakt !
Amin Gepubliceerd op: 28-04-2022
Op tijd en zeer behulpzaam Op tijd en zeer behulpzaam. Nadat ik het verkeerde product heb besteld is dit nog correct gemaakt.
A moesker Gepubliceerd op: 26-02-2022
Erg netjes bezorgd ben heel tevreden. Erg netjes bezorgd ben heel tevreden.
frieda kok Gepubliceerd op: 29-01-2022
Snel en op tijd geleverd Snel en op tijd geleverd, goed verpakt het gewenste product, prima!
Petra Vandenbegh Gepubliceerd op: 24-01-2022
Snelle service Snelle service
Peter Winterswijk Gepubliceerd op: 6-01-2022
Klasse! Goede kwaliteit, acceptabele prijs en supersnelle levering. Klasse!
Jac Driessen Gepubliceerd op: 22-12-2021
Super snelle levering...en zeer… Super snelle levering...en zeer klantvriendelijk !!
Karin Gepubliceerd op: 4-12-2021
Snel in huis en goed verpakt met een… Snel in huis en goed verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.☺️
Tanja Gepubliceerd op: 21-11-2021
Super snelle levering Super snelle levering en een vriendelijk persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Jeleyntje Dees Gepubliceerd op: 19-10-2021
Keurig op tijd ontvangen, exact volgens afspraak.. Keurig op tijd ontvangen, volgens afspraak. Nog te weinig gebruikt om het product te kunnen beoordelen.
Arent-Jan Gepubliceerd op: 15-10-2021
snelle verzending en persoonlijk… snelle verzending en persoonlijk attentie erg tevreden
Jeanine Gepubliceerd op: 15-09-2021
Ervaring ClearFocus Bij mijn bezoek aan de winkel in Someren heb ik na zeer deskundige voorlichting, de ClearFocus met cafeïne aangeschaft welke mij zeer goed bevallen is. Ik kreeg echter moeite met in slaap komen. Daarna heb ik de ClearFocus zonder cafeïne besteld. Deze werkt bij mij wat minder krachtig maar nog steeds voldoende. Ben zeer tevreden!
Ap Gepubliceerd op: 6-07-2021
Fijne en persoonlijke service Fijne en persoonlijke service. De bestelling kwam toe met een geschreven bedankje en kleine extra!
Terpstra Gepubliceerd op: 22-06-2021
Goeie service snelle reactie Goeie service snelle reactie , kennis van zaken
JS Gepubliceerd op: 23-05-2021
Goede service en snelle levering Goede service en snelle levering
J. Hofstede Gepubliceerd op: 10-05-2021
Duidelijke levering, goed te volgen. Netjes op tijd! ben heel bij met de capsules. De levering was duidelijk te volgen. Bedankt
S. Lansbergen Gepubliceerd op: 2-05-2021
Goede bestel service. Goede bestel service. En ja, de handgeschreven notitie is echt geweldig! Zo leuk. Ga zo door.
Louis Govaert Gepubliceerd op: 31-03-2021
Sorry hoor Sorry hoor. Je kent zo stilaan mijn mening over je bedrijf en de produkten die ik bij Vitaa bestel. Ik heb dat de vorige keer heel uitgebreid gedaan . Ik heb geen enkele reden om mijn mening over Vitaa te wijzigen. Je kunt moeilijk van mij verlangen dat ik bij elke bestelling hetzelfde weer ga neerschrijven.
MC Van Dam Gepubliceerd op: 17-03-2021
Prima contact en nette en snelle… Prima contact en nette en snelle levering
Mieke Iwami Gepubliceerd op: 13-02-2021
Heel aardig en goede service Heel aardig en goede service. Zeer behulpzaam.
Henriëtte Gepubliceerd op: 8-02-2021
Tevreden over product en levering Tevreden over product en levering

Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17:30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit producten
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17:30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit producten
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer je bestelt voor 17:30 uur.