Betaling bij Vitaa.nl

een roze en zwart logo met het woord deal. iDEAL

De meest populaire en veilige betaalmethode van Nederland! Voor 18:00 besteld, is vandaag verzonden!

een blauw-wit bord met een pijl die naar links wijst. Bank / Wire transfer

Via bankoverschrijving kun je zelf het bedrag van de order overboeken naar onze rekening. Wanneer het bedrag binnen is, sturen we uw pakketje dezelfde dag nog naar je toe.

een bord met de tekst bancontact mister cash. Bancontact

Bancontact is een populaire en 100% veilige methode die vooral in België populair is.

een logo voor een bank met de woorden bank of florida. Sofort

Sofort is een populaire en 100% veilige methode die vooral in Duitsland populair is.

een zwart-witfoto van een klarna-logo. Klarna

Met Klarna kunt u achteraf betalen. Na ontvangst van je order heb je 14 dagen om je bestelling te betalen via de email die je van Klarna ontvangt.

een visa mastercard en een mastercard-logo. Credit Card

Betaal gemakkelijk snel en veilig met uw favoriete credit card. Voor 18:00 besteld, is vandaag verzonden

We beschikken over de meest gebruikte betaalmethodes om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze website heeft een beveiligde SSL/HTTPS verbinding dus je betaling verloopt volledig veilig en zonder risico. De snelste betaalmethode is iDEAL of Mistercash. Na ontvangst van je betaling gaan we je bestelling direct inpakken en meestal dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag aanbieden aan PostNL of DPD. Wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben dan raden we deze betaalmethode aan.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode en veruit het handigste en snelste bij het kopen van online producten. Het grote voordeel is dat het direct gebeurt en zichtbaar is via internetbankieren. Wanneer je bij ons betaalt via iDEAL wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat je betaling voltooid is. Wij gaan direct aan het werk voor jou om de bestelde producten te verzamelen en deze bestelling naar je toe te sturen. Meer over de verzending lees je hier.

Mistercash / Bancontact

Met Bancontact (voorheen Mistercash) bieden wij onze Belgische klanten een snelle en veilige betaalmethode aan. Bij deze betaalmethode krijgen we direct een seintje van onze betalingsprovider waardoor wij aan de slag kunnen met je bestelling.

Vooraf betalen per bank

Wil je gebruik maken van een handmatige overschrijving dan kan dat. Op onze website kies je voor de optie banktransfer (vooruitbetalen per bank). Nadat je je bestelling hebt bevestigd, krijg je de gegevens te zien waarnaar je het bedrag kunt overschrijven. Zodra het aankoopbedrag is bijgeschreven op onze bankrekening, gaan wij je order versturen. Let op; een overschrijving van de ene naar de andere bank kan ooit enige dagen duren. Wil je je bestelling snel in huis hebben dan raden we je aan om te betalen via één van bovenstaande betaalmethoden.

Achteraf betalen met Klarna

Betaal je je bestelling liever na ontvangst van de artikelen dan kan dit via de Klarna, achteraf betalen, optie. Het kan ooit voorkomen dat een aankoop even niet gunstig uitkomt maar je hebt het product wel nodig dan geeft de achteraf betaaloptie je nog 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen, tenzij er een andere termijn op de factuur aangegeven staat.

Na het doorlopen van het bestelproces op onze site en de bevestiging van de bestelling, ontvang je een Klarna Factuur met daarin diverse betaalopties. Heb je geen Klarna Factuur in je mail of spambox (ongewenste mail) ontvangen dan kan het zijn dat je ‘achteraf betalen’ verzoek bij Klarna is geweigerd. Dit kan diverse redenen hebben. Voor meer informatie over de afwijzing van je ‘achteraf betalen’ verzoek of over Klarna, bezoek www.Klarna.nl, bel met 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com. Gelukkig bieden wij je dan onze andere betaalmethoden aan om alsnog je gewenste product te kunnen bestellen.

Betaalmethode Je bestelling wordt verzonden
iDEAL Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Bancontact Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Visa Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Mastercard Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Sofort Banking Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Bank overschrijving Wij verzenden je bestelling op dezelfde dag als waarop wij jouw betaling ontvangen. (1-2 dagen)
Giropay Betaald voor 17:30 uur? We verzenden dezelfde dag!