Advies op maat

We kunnen ons voorstellen dat ons grote assortiment en de hoeveelheid informatie daarover kan duizelen in je hoofd. Want wat is nu het meest geschikte product voor jou en je situatie?

Om je te helpen hebben we daarom een hulpmiddel ontwikkeld waarmee je, aan de hand van het beantwoorden van 5 vragen, het meest populaire product vindt dat past bij jouw doel. Dit hulpmiddel kan gebruikt worden bij de volgende categoriën: cbd, nootropics en medicinale paddenstoelen.

Natuurlijk kan het voorkomen dat het hulpmiddel niet het advies geeft dat je zocht. Of wil je meerdere producten combineren en weet je niet of dit zomaar mogelijk is. Er kunnen veel redenen zijn dat je toch liever een persoonlijk advies wilt hebben. Dat kan.

Vul je gegevens en je vraag dan hier in en we komen snel met een op maat gemaakt advies bij je terug.

Wist je dat je bij elk product op onze site een tabblad kunt vinden met vragen en antwoorden over het betreffende artikel? Of kijk eens tussen de ‘veelgestelde vragen‘. Wellicht vind je daar al je antwoord.

Ben je in de gelegenheid om langs te komen op ons kantoor, dan ben je van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur.

Ons adres is:

Laan ten Roode 2
5711 GC Someren

Belangrijk: wij zijn geen artsen en daarom niet bevoegd om medisch advies te geven. Bij twijfel over het gebruik van onze producten, raden wij je altijd aan om contact op te nemen met je huisarts of apotheker.

Adviesformulier
Naar welke categorie gaat je advies voorkeur uit?
reCAPTCHA