Contact

Dank voor je vertrouwen in Vitaa.nl. Datzelfde vertrouwen geven we jou graag terug! Het Vitaa team staat voor je klaar om je snel en efficiënt tot de beste keuze te laten komen die bij jou en je situatie past. De producten op onze site hebben elk hun eigen uitwerkingen en ingrediënten die soms complex en niet altijd gemakkelijk om te begrijpen zijn. Waar andere sites afleiden door de onbegrijpelijke biologische en wetenschappelijke teksten te gebruiken, doen wij het graag anders.

Wil je hulp bij het kiezen van een product, volg ons stappenplan hierboven. Wil je meer informatie over de betaling, verzending of het bestelproces, bezoek dan onderstaande pagina’s. Staat je vraag er niet bij, vul dan dit contactformulier in.

Veelgestelde vragen
Mijn account
Veilig betalen
Verzending
Retour

Onze bedrijfsgegevens
Vitaa B.V.
Laan ten Roode 2
5711 GC Someren
Nederland

Email: info@vitaa.nl

KvK: 74023918
BTW: NL859747219B01
Bank: NL70INGB0008843899

Heb je een vraag of opmerking dan staan we met jou in contact via dit contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een passend en uitgebreid antwoord terug. Heb je direct hulp nodig dan zijn we tijdens kantooruren live op de chat via de website. Aarzel niet, we helpen je graag!

Contact Us
reCAPTCHA