Wie zijn wij

Het ontstaan van Vitaa.nl is begonnen uit nieuwsgierigheid naar alternatieve producten om mijn (één van de eigenaren van Vitaa.nl) geest en lichaam een boost te geven op een moment van grote stress op mijn werk. Naast een gezondere levensstijl aannemen, raakte ik ook nieuwsgierig naar de invloed van voedingssupplementen en nootropics. Wat zou het doen met mijn energielevel en mijn algemene gemoedstoestand? Ook in mijn directe omgeving merkte ik behoeften aan supplementen in de alternatieve hoek door ziektes en andere lichamelijke problemen.

Wij zijn Vitaa

Er is veel hierover te vinden op andere sites maar niet iedereen biedt kwalitatieve goede producten en informatie. Maar het belangrijkste in je leven, je eigen lichaam en ziel, wil je toch het allerbeste aanbieden? Mijn enthousiasme over het effect werd ook in mijn vriendenkring en bij familie opgemerkt. Ik heb ze graag geholpen in de zoektocht naar de juiste supplementen afgestemd op hun persoonlijke situatie. Met mijn inmiddels grote opgedane kennis over CBDolie, voedingssupplementen en nootropics, heb ik de handen ineen geslagen met mijn compagnon, die een expert is in de e-commerce, en zijn wij Vitaa.nl gestart.

Waar staat Vitaa.nl voor?

  • Breed assortiment producten van superieure kwaliteit
  • Persoonlijk advies op het hoogste niveau
  • Heldere en eerlijke informatie
  • De beste service

Onze experts bij de klantenservice geven graag advies op maat en zullen dat altijd met de grootste zorgvuldigheid doen. Jouw positieve gevoel tijdens of na een bezoek aan onze webshop staat bij ons hoog in het vaandel.

Er zijn je al veel tevreden klanten voorgegaan en wij hopen dat jouw ervaring net zo positief wordt. Een (gezonde) aanvulling op je dagelijkse leven voor net dat beetje extra daar waar jij behoefte aan hebt. Dat is ons doel, dat is het doel van Vitaa.nl!

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten via ons contactformulier.

Onze bedrijfsgegevens
Vitaa B.V.
Laan ten Roode 2
5711 GC Someren
Nederland

E-mail: info@vitaa.nl

KvK: 74023918
BTW: NL859747219B01
Bank: NL70INGB0008843899
Tel: 0493-782783